Kuih Kacang Mazola by Jumiess Cookies [JOM ORDER RAYA 2019)


Dah masuk 6 tahun dah kuih ni akan muncul tiap-tiap kali hari raya. Selalunya before puasa start kami dah tutup order, tapi disebabkan akak sendiri yang lambat membuat promo, makanya TEMPAHAN MASIH DIBUKA! So....first come first serve ya!


Kepada yang pernah cuba, hangpa tau la kan rasa macam mana. Terbaikmeletops kau memang the bomb. Kepada yang tak pernah rasa.....mai try test dulu. Mengikut konfesyen pelanggan raya-raya yang lalu, sekali bukak balang, satu balang tu dia makan sorang tampa sempat berhari raya!



JOM ORDER RAYA 2019
Kuih Kacang Mazola by Jumiess Cookies
RM25 ---60biji


Nak order wasap sini
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Www.wasap.my/60195434377/mazolaraya2019
Www.wasap.my/60195434377/mazolaraya2019
Www.wasap.my/60195434377/mazolaraya2019



Packaging Lama




Hat ni reject.  Hitam sikit tapi....still sedap tau.  Jangan risau kami tak juai ni kat ampa.  Yang ni kami nanti makan.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...