NHS Brows on Fleek Micro Eyebrow Pencil +60125542658 (Zarina)

Wanita berkening natural.  Gitu.......

Masa birthday beberapa bulan lepaih,  Kak Baby tanya I olls,  nak hadiah apa? I olls kata "Tak mau apa-apa mak ayam...cukuplah kasih sayang yang u kurniakan kepada I dan anak-anak."  Gitu.....Sungguhla kita segan la nak hadiah ni semua dah pelan tua.  Lagipun Kak Baby ni jenis tangan tirih jugak suka bagi I macam-macam hadiah sejak dulu.

Nenjia,  masa dia mai birthday party we olls kat G Hotel tu,  dia bok mai hadiah istimewa iaitu barang mekap.  Bestnyaaaaaaaaaaaa dan dia bagi I olls hadiah ni.  NHS Brows on Fleek Micro Eyebrow Pencil.



Balik rumah kita pun kerobek la benda ni ada dia.  Bukak-bukak tudia punya haluih dan runcing seperti jari jemari i.  Gitu.  Pastu dia bukan jenis pensil celak yang biasa kita tengok tu tau,  dia spesyis celak yang korea punya.  So led kat dalam tu,  dia very the pensil style.

Disebabkan pensil ni jenis halus maka u olls bolehlah nak kawal sebaiknya lukisan kening u olls.  I olls habaq teruih terang i tak suka zaman budak lani duk buat make up kening macam pembaris.  SOOOO NOT NATURAL U OLLS.  Kadang-kadang takut pun ada.  I faham,  they olls akan letak concealer dan sebagainya sebab nak tutup bahagian bulu kening yang tidak dicabut,  tetapi itu tidak bermakna u olls kena lukis kening tu bagi tebal, terang dan straight  macam pembaris.


Ni kotak dia.


Haluih ja pen dia senang nak selit.


Sebelah dia ada pensil.  Sebelah lagi ada beruih.


Ini warna untuk Light Brown.  Nampak tak dia punya warna sangat natural.


So u olls harulsh mencuba ni!  NHS Brows on Fleek Micro Eyebrow Pencil.  Ada tiga warna pilihan iaitu Dark Brown,  Medium Brown dan Light Brown tetapi Kak Baby hadiahkan I olls warna Light Brown.

Info ni I olls copy dari Instagram jah...nah baca:  Soft Micro Nib of 1.5mm (Smallest In The Market) - Easy To Use - Waterproof/Sweatproof - Highly Pigmented - Easy To Remove - Wudhu Friendly - KKM Approved - Paraben-Free

Hasil kesuciannya.


I olls sangat rekemen ampa beli NHS Brows on Fleek Micro Eyebrow Pencil.  Ke arah kening yang semula jadi tanpa mengpemberiskan!


Watch my review on Youtube!  Jangan lupa Subscribe I olls di Youtube. https://www.youtube.com/user/jumiessmerr


NHS Brows on Fleek Micro Eyebrow Pencil

Harga 
Satu RM35
PROMO Beli 3 only RM90 
Exclude posting charges

Nak Beli?
Richme Sexy Lips Lippmatte
Tel/Whatsapp:  +60125542658 (Zarina)
IG:  https://www.instagram.com/zarinarahman78/

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...