6.5.19

Royal Wedding 2018: Princess Eugenie & Jack Brooksbank Part 8

Tetamu Selebriti
Haa u olls.  Ini part terakhir dalam blog ini tentang majlis perkahwinan diraja Princess Eugenie & Jack Brooksbank.  Untuk part ini kita nak tengok gambar-gambar selebriti yang mai wedding diraja ini.  Ramai juga artis Amerika yang mai wedding ini sebab Princess Eugenie pernah duduk New York for quite sometimes.

Tapi dia punya list of tetamu selebriti memang lain sikit daripada muka-muka yang dah biasa di majlis diraja British.  They were no Victoria and David Beckham,  takdak Elton John....tapi ada Ricky Martin.

Tapi sungguhla nak habaq,  rata-rata depa pakai baju gelap dan boring.  So nothing to carut sangat about pakaian depa semua.  Bagi aku,  berbanding pakaian para tetamu yang pi wedding Prince Harry dan Meghan Markle,  tak menarik sangat pakaian para selebriti ni semua.

Naomi Campbell
Dress by Ralph & Russo,  kasut Manolo Blahnik dan topi Philip Treacy.



click read more













Cressida Bonas 
👗 Tory Burch 👠Rupert Sanderson







Chelsy Davy 
👗 Chloe




Ellie Goulding
👗 Suzannah







Ricky Martin and Jwan Yosef



Emma Louise Connolly & Oliver Proudlock



Cara Delevingne





Poppy Delevingne in Oscar de la Renta




Robbie Williams and Ayda Field



Nick and Holly Candy


Pixie Geldof and George Barnett





Sofia Wellesley & James Blunt





Liv Tyler



Kate Moss & Lila Moss




Lila Moss Hack


Demi Moore


Tracey Emin



Tak Dikenali



Part 1 (Wedding Dress & Accesories)
Part 2 (Make Up & Hair Do)
Part 3 (Bunga Tangan)
Part 4 (Dekorasi)
Part 5 (Reception Dinner)
Part 6 (Wedding Cake & Goodie)
Part 7 (Royal Guest)
Part 8 (Tetamu Selebriti)

1 comment:


  1. Hermes handbags Luxury Genuine Leather Bags. If you have ever drooled over the gorgeous and exquisite Gucci Handbags available in any outlet, you would love to own one. The existing counterfeit Christian Dior Bags available in this website include classy and sophisticated Monogram Canvas leather handbags which come in colours like white, black, brown and blue. You can also choose from Breitling Watches of Kelly bags which come with more luxurious colours and designs.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Featured Post

Terima Kasih Tourism Malaysia Northern Region