Shopping Raya di Nardea Official



Haaaa....sapa dah beli baju raya? Sapa belum lagi? Lepas I olls share video I olls mai shopping kat Nardea Official nenjia 5-6 orang duk PM tanya pasai kedai ni. Mai sini aku nak share lagi banyak info pasai Nardea Offficial.


Butik ini terletak di The Palazzia, Bukit Gambir, Pulau Pinang. Bertentang dengan Ivory belakang USM. Yang bestnya kedai dia betui-betui berdepan dengan jalan besaq dan tingkat bawah sekali, so tak payah jalan banyak dan senang nak parking.


Kedai baju ni baru saja dibukak, tak sampai 2 bulan pun. Sempena hari raya depa jual macam-macam baju raya. Dari size S sampailah XXXXXL (5XL), tapi untuk saiz besaq ni jumlah dia limited dan fesyen dia pun sikit. Tetapi bab fesyen ni, yang ni aku nak puji, baju-baju kat Nardea Official adalah berjenih orang Penang kata. Sama ada u olls peminat baju bercorak, ada renda atau sulaman, modern chic ataupun tradisional...semuanya ada tetapi dia punya fesyen punya kamfungan ya. Mama Regina sendiri puji.




Bersama owner Nardea Official,  nama dia Nadia.  Cantik orangnya.

Buat masa ni, Nardea Official bagi penuh bahagian depan sahaja kedai depa. Lepas raya nanti lebih banyak stok baju akan sampai bukan sahaja baju tradisional tetapi casual and office wear pun akan masuk.




Dah la u olls jom tengok gambar-gambar untuk cuci mata dan yang tak tengok video lagi, sila tengok video ya!
































πŸ’Ž NARDEA  OFFICIAL πŸ’Ž
97-G-6, The Palazzia, Jln Bukit Gambir,
11700 Gelugor, Penang
πŸ“Search Waze/Google Maps “The Palazzia” nanti dia bawak hampa mai sini.
.
.
Waktu operasi bulan Ramadhan:
Setiap Hari Buka (Isnin - Ahad)
11.00 - 1.00 AM
(Rehat buka puasa 6.30 - 8.30)
.
Call/ Whatsapp:
Kaklong/ Nadia
011 5668 2769

www.wasap.my/601156682769
www.wasap.my/601156682769
www.wasap.my/601156682769

Follow IG: @nardeaofficial
FB Page: Nardea Official

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...