6.8.19

Can't Wait for .... Irama (Malay Fine Dining)

Sesi memakan.  Thank you depa mai jemput kami.  ps/  tengok lantai tuuu cantek u olls

Masa hari raya hari tu,  kawan kami Shad and Bella dan seluruh keluarga telah menjemput ke open house raya family depa anjurkan.  Lokasi open house ni kat Hotel Chambers,  Padang Kota.  And guess what?  Sebagai satu pengumuman meletops,  sebenaranya lokasi open house ini akan menjadi restoran baharu yang akan depa bangunkan insya Allah by September 2019 ini.

Shad adalah pemilik dan founder Cafe Lagenda yang terletak di Campbell Stress Penang.  Hangpa mesti tau aih resto ni,  aku selalu duk rekemen dan bubuh kat FB semua.  Signature style depa adalah makanan atas congkak! Lani Cafe Lagenda dah beroperasi lebih kurang 3-4 tahun dah,  so depa akan buka cawangan baharu yang diberi nama Irama!





Aku tak boleh nak cerita banyak pasai resto baharu ni takut nanti kena saman dengan owner dia hahahah.  Tapi one thing for sure aku boleh share dengan hangpa adalah lokasi ini adalah meletops.  Ala-ala rooftop macam mana ka,  kalau mai waktu siang ampa boleh tengoklah pemandangan punya cantik nak mampuih.

Latar belakang langit biru yang infitiniti dengan kapal besar berlabuh di jeti,  aku rasa macam kat mana-mana punya pelabuhan antarabangsa dah.

Nak tau bila resto baharu akan diannounce?  Ampa kena follow post Cafe Lagenda on FB dan IG depa!  Okay dah jom tengok gambar.


The View













Roof Top
 
Pokpekpokpekpokpek.  Lani tak design apa lagi ataih ni.  Tapi dah meletops dah untuk mai posing.





Bersama penulis tersohor,  Mama Regina Ibrahim.  Sapa pernah baca buku dia angkat tangan!



Posing Tangga
Walaupun turun tangga,  setiap langkah ku atur gaya. HAHAHA


  


Terima kasih Kak Fina Vina sudi kutip makcik gemok ni bawak mai berjalan.

  

Canteik kan tempat ni?  Walaupun tak reno lagi tapi dah tau dah tempat ni mempunyai potensi untuk menghasilkan gambar yang cantik.  Nak tau bila resto baharu akan diannounce?  Ampa kena follow post Cafe Lagenda on FB dan IG depa!  

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Featured Post

Makan Malam bersama Founder SchocoLITE